Bemutatóterem és szaküzlet: Hívj minket: 06 20 394 8383 - Budapest 1141 Fogarasi út 198. - Kapcsolat
Trevi IP 380 V1

Trevi IP 380 V1

EAN szám 8011000022420
Így is ismerheted: IP380V1, IP 380 V1, 4K Ultra HD médialejátszó, asztali lejátszó készülék

36.990 Ft / db helyette Lista ár: 36.990 Ft


Akciós ár 19.999 Ft / db >
-46%
Megtakarítás: 16.991 Ft.


Készlet információ: RAKTÁRON

Szállítási díj:

Utánvéttel:
1 990 Ft

Elõre utalással:
990 Ft


Az akció 2018.12.01. - 2018.12.31. között érvényes

4K Ultra HD Médialejátszó

A TREVI, mint híres olasz gyártó, piacra dobta első médialejátszóit, melyek hazánkban már megvásárolhatóak, elsőként nálunk! Az IP 380 V1 típus, egy Android TV Box, mely akár okostelefonnal vagy tablettel is vezérelhető! Kis méretben, nagy erő lapul, komoly technológiákkal ötvözve! A 4 magos processzor gondoskodik a hihetetlen gyors és  akadozásmentes internetezésről, filmezésről, mindezt 4K felbontásban! Foglald el a legjobb helyet a házban ezzel a 4K Ultra HD médialejátszóval. 

Főbb jellemzők:
 • CPU: AMLOGIC S905W, 4 magos ARM Cortex A53 processzor2 GHz, 64 bit
 • RAM: 2 GB
 • Memória: 16 GB
 • Operációs rendszer: Android 7.1
 • Bluetooth: Igen (Android eszközökkel kompatibilis), 1,9-2,5 mW (2,4 GHz)
 • Wi-Fi: 2,4 GHz (802.11 b/g/n HT20 és 802.11n HT40)
 • Csatlakozók: USB x2, Micro SD kártya (64 GB max.), RJ45 lan, hdmi, digitális optikai SPDIF
 • Audióformátumok: MP3, AAC, FLAC, LPCM, OGG Vorbis, WMA, Waw
 • Videóformátumok: HEVC H.265 / VP9 kodek támogatással, Motion JPEG (.mov, .avi), MPEG-1 Video / PS, MPEG-2 Video / PS, TS, MPEG-4 / AVC, MPEG-4 AVC, WMV, AVI
 • Képformátumok:BMP (.bmp), GIF (.gif), JPEG (.jpg, .jpeg), PNG (.png)
 • Felbontás: 4K / 2K ULTRA HD (HDR Támogatás)
 • Dolby Atmos és Dolby® TrueHD (bitstream)
 • DTS:X és DTS-HD Master (bitstream)
 • Képernyőtükrözés (Miracast)
 • Google Assistant (hanvezérlés)
 • AirPlay
 • Letölthető "Android TV" applikáció (okostelefonra/tabletre) 
 • Automatikus kikapcsolás (automatikus készenlét)
 • Teljesítményfelvétel: 5V - 2A
 • Méretek: 104 × 104× 21 mm
 • Tömeg: 116 gramm
 • tartozékok: távirányító, HDMI kábel, töltő adapterHDR
Láss többet a valóságból
A HDR10-jel akár 100-szor annyi fényerõt tartalmaz, mint a normál (SDR) jel. Jelentõsen növeli a csúcsfényerõt, és közben megõrzi a mély és részletgazdag feketéket, így teljesen új látványt nyújt.

Dolby Atmos
Élvezd a hangot az összes dimenzióban!
A Dolby Atmos egy új filmhang kódolási rendszer, ami egyszerre teszi elérhetõvé a magassági információk megjelenését és a hagyományos, otthoni házimozik pontosabb térleképezését és a térben máshol elhelyezett, mennyezetre szerelhetõ hangszóróival a korábbiaktól eltérõ megszólalású házimozi rendszerek kiépítését teszi lehetõvé. Ezentúl nem csatornákhoz (például bal hátsó) kötik a hangokat, hanem a hangokhoz társítanak elhelyezkedési információt. Így az erõsítõnk a szobánkban elhelyezett hangszórók tényleges pozíciójához igazíthatja a hangzást. Az Atmos-ban a hangoknak nem csak síkbeli, kétdimenziós helyzetük rögzített, mint eddig, hanem a magasságuk is, ami új élménnyel gazdagítja a házimozizást. A magassági hangokat elõcsalogathatjuk profi módon, mint egy valódi moziban, de használhatunk az álló, vagy állványos hangfalak tetejére illeszteett, a plafon felé irányított hangdobozkákat is.

Wi-Fi
Kábel nélkülli internet!
A Wi-Fi technológiának köszönhetõen kábel nélküli internet elérést biztosít az eszköz számára!

Bluetooth technológia
Élvezd a vezeték nélküli világot!
Csak csatlakozz a kedvenc telefonoddal vezeték nélküli, Bluetooth szabvánnyal és használd zenehallgatásra (stream), vagy kihangosításra! Nincs semmi komplikáció, manuális beállítás! Egyszerû és gyors kapcsolódás!

FLAC
CD minõség kisebb méretben
A FLAC egy olyan tömöritési mód, amellyel a digitális audio jeleket veszteségmentesen lehet eltárolni a fájl méretének csökkentése mellett információvesztés nélkül. A végeredmény pedig egy igazán magas hangminõségû zenei fájl, mely CD hangzást biztosít - kisebb tárhelyen!

AirPlay
Streaming egyszerûen
Az AirPlay segítségével zenéket, fotókat és videókat streamelhetünk Apple TV készülékünkre, illetve zenét streamelhetünk AirPort Express bázisállomásra vagy AirPlay-kompatibilis hangszórókra, az AirPlay-tükrözés segítségével pedig megjeleníthetjük az iOS, vagy macOS készülék képernyõjét az Apple TV-n.

Dolby TrueHD
Akárcsak a moziban!
A Dolby TrueHD a következõ generációs veszteségmentes hangtechnológia, melyet HD-s optikai lemezekhez fejlesztettek ki. A Dolby TrueHD a korábbi digitális hangkódolásoknál jobb minõségû, több sávból álló hangot kínál.

4K Ultra HD
Még soha nem látott felbontás
Az Ultra HD TV felbontása 4-szer nagyobb a hagyományos Full HD TV-kénél. A 8 milliónál is több képpontból álló felbontásnak, és az egyedülálló Ultra Resolution felkonvertálási technológiának köszönhetõen még gyönyörûbb képet élvezhet, az eredeti tartalomtól függetlenül. Nagyobb élesség és mélységérzet, kiváló kontraszt, folyamatos, természetes mozgás és tökéletes részletek.

DTS-X
Zene, ami körbevesz!
A DTS:X hasonlóan a riválisához szintén "objektum alapú"-ként határozza meg magát. Ez azt jelenti, hogy a hangsávok a hangforrások pozícióját is tartalmazzák, így az alkalmazott hangrendszertõl függõen, az egyes komponensek pontos pozícióját ismerve egy szoftver számolja ki, hogy az adott forrás mennyire erõsen szólaljon meg az egyes hangsugárzókon. Ez pedig a cégtõl kapott információk szerint a korábbinál jobb minõségû, nagyobb élményt biztosító hangzást biztosít a filmek esetén. A technológia legfeljebb a 11.2 csatornás rendszerek támogatását biztosítja.