Bemutatóterem és szaküzlet: Hívj minket: 06 20 394 8383 - Budapest 1141 Fogarasi út 198. - Kapcsolat
HECO Direkt White

HECO Direkt White

EAN szám 4029678507020
Így is ismerheted: Direct, Dyrekt, white, fehér, silver, ezüst

899.990 Ft / pár helyette Lista ár: 899.990 Ft


Akciós ár 600.000 Ft / pár >
--33%
Megtakarítás: -.150.005 Ft.


Készlet információ: RAKTÁRON

Szállítási díj:

Utánvéttel:
HÍVJON!

Elõre utalással:
HÍVJON!


Az akció 2019.05.01. - 2019.05.31. között érvényes

High-End, 2-utas álló hangsugárzó fehér színben

A Heco Direkt High-End hangfalak megjelenését a klasszikus modellek ihlették, így a megszokott formáktól eltérõ, egyedi külsõ az, ami elsõre kiemeli a jelenlegi kínálatból ezt a típust! Az igazi tökéletes hangzás érdekében 25cm-es rendkívül alacsony torzítású papírmembrános hangszórót alkalmaztak, amit egy 30mm-es selyem magassugárzóval egészítettek ki. A végeredmény pedig önmagáért beszél, hisz már az elsõ külföldi szaksajtóban megjelent tesztek alapján is az elképesztõen finom hangzásról és design-ról áradoztak!

A legmodernebb fejlesztési színvonal és a klasszikus modellek találkozása. A tradíciók által inspirálva, a HECO mérnökei létrehoztak egy modern 2-utas hangfalat, a legújabb fejlesztési színvonallal egyetértésben, elõremutató technológiák felhasználásával. A HECO DIREKT ötvözi egy nagy szabadon álló hangfal dinamikáját és a basszus teljesítményét, egy visszafogott formavilágú két utas high-end hangfal, valós térbeli minõségével. Minden egyes különálló alkatrész ehhez a hangszóróhoz lett kifejlesztve, nagy pontosságra és, a legkisebb torzítás elérésére lett kihegyezve, precíz a részletekbe menõ idõigényes munkával.


OPTIMALIZÁLT AKATRÉSZEK BIZTOSÍTJÁK, A KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNYT


A rendkívüli basszus csak az egyik minõségi jellemzõje a HECO nátron papír membrános 25 cm átmérõjû mélysugárzójának. A Klippel lézerméretezési technológiának köszönhetõen, a meghajtó vázkerete alacsony torzítást eredményez, így képes elõállítani a legprecízebb hangzást, a középsõ tartományokban.

Ahhoz hogy az alacsony basszus tartományoknál is meglegyen ez az élmény, két db áramlás-optimalizált, kör alakú reflexcsõ van beépítve mindkét oldalon, amely ideális akusztikával párosul. A 28 mm selyemkeverék tölcsér, 2.350 Hz-nél különösen széles háttérrel jelenik meg. Az erõteljes kettõs mágnes rendszernek és az alumíniumból készült hatékonyságnövelõ hullámvezérelt tölcsérnek köszönhetõen, kiváló dinamikát eredményez, ezért ideális társa egy igazán dinamikus mélysugárzónak. Az eredmény egy finoman kiegyensúlyozott, precíz hangzásvilág. A friss basszus, a különösen tiszta és közvetlen közép tartomány és a finom magas tartomány kiváló dinamikai képességekkel párosulnak. Hatékony dinamika, és hangzás tisztaság ezen a szinten máskülönben csak tölcséres hangfalakkal érhetõ el, habár a HECO Direkt hozza ezt a minõséget, a tölcsérek gyakran agresszív utóíze nélkül. A kifejezetten nagy hatékonyság és impedancia karakter egy ellenállás vezérlõ áramkörrel linearizálva, használhatóvá teszi 10 watt csatornánkénti teljesítmény feletti csöves, és tranzisztoros erõsítõk számára is.


CSÚCSTECHNOLÓGIA, ÉS IDÕTLEN FORMA


A lejtõs lapos forma a HECO Direkt számára lett kialakítva, nem csak elegáns megjelenést kölcsönöz, de tapintható hangzásbeli elõnyöket is. Az extra széles elõlap, és a hátra döntött helyzet optimalizálja a hangterjedés jellegét, és a váz kombináció akusztikai tulajdonságait. A három ponton karcsú fémlábakon álló hangfal fizikai értelemben ideális tömegelosztást eredményez. A Direkten megjelenõ, az ikonikus rock történeti gitárok hatása az összetéveszthetetlen. A hangfal neve mindent elmond. Közvetlenül e lényegre tör. 

 • Kialakítás: 2-utas bass-reflex
 • Hangszórók: 25cm-es mélysugárzó / középsugárzó, 30mm-es magassugárzó
 • Terhelhetõség: 200W folyamatosan, 320W maximálisan
 • Impedancia: 4 - 8 Ohm
 • Frekvencia átvitel: 25 - 28.000 Hz
 • Frekvencia keresztezési pontja a hangváltónak: 2.350 Hz
 • Ajánlott erõsítõ teljesítmény: 10 - 320W
 • Érzékenység: 95 dB
 • Kivitel: fehér és ezüst
 • Méretek: 440 x 900 x 200mm talpakkal: 440 x 998 x 397mm
 • Súly: 25.8 kg

HECO Direkt - Plus X Awards 2016
Minõség, minõség, minõség! A HECO Direkt hangfal mind kidolgozásában, mind hangzásában a minõséget sugározza, így elnyerte a Plus X Awards 2016-os elismerését is!


Linkek:
HECO Direkt - Stereoplay
Hang: Abszolút Top Class Ár-teljesítmény: Nagyon jó


HECO Direkt - Sztereó Sound & Vision 2016
"A hangfal megszólalása kifejezetten lendületes, a zenei spektrum nagy hangerőn sem szűkül be, és az általa prezen- tált finom részletek hangzása lenyűgöző a nagyfrekvenciás hangtartományban is. Top technológia és időálló design"


Linkek:
HECO Direkt - Hifi and Musik
"Egy csodás flört az 50-es évek újraéltelmezésében!"


HECO Direkt - Audiovideo.fi
Széles és bátor előadásmód egy széles és "bátor" hangfaltól!


HECO Direkt - lite magazin 2015
Teljes pontszám: 1,1, Osztály: első osztályú, Ár / teljesítmény arány: nagyon jó


HECO Direkt - Fairaudio 2016
"Bárki aki meg szeretné tapasztalni összes érzékével mennyire élvezhetõ eredeti módon az érzelmekkel teli zene, annak meg kel hallgatnia ezt a hangfalat!"


HECO Direkt - trend dokument 06/2015
Ha a zenét újra átélni, minden színezettségtől mentesen, akkor a Direkt egyértelműen Neked ajánlható! Mindezek mellett pedig a retro csomagolás még a látványban is remek élvezetet nyújt!


HECO Direkt - lite magazin 2015 nyomtatott sajtó
A klasszikusok inspirálták, a modern korban megvalósítva - HECO Direkt!


HECO Direkt - LowBeats 2016
Csodás retro dizájn, dinamikus, nagyon stabil megszólalás és hangzás, remekül párosítható csöves erõsítõkhöz!


HECO Direkt - HifiCritic 2016
"A HECO Direkt egy elképesztõen látványos készülék, mely kifejezetten azoknak lehet remek választás, akik elõnyben részesítik a kisteljesítményû csöves végfokokat." Best Buy - azaz ajánlott vétel ajánlás!


HECO Direkt - i-fidelity 2015 / 08.
A HECO Direkt kiemelkedő hanggal, gyönyörű külsővel rendelkezik és mindezeket figyelembe véve mindezt költséghatékonyan kínálja ezt a teljesítményt! Más szóval minden tekintetben "Top Design" termék!


HECO Direkt - Hi-Fi Choice 2016
Igazi kifinomult, érzékeny darab, traszparens hangzással, remek mélyhangokkal és minõségi kidolgozással. Mindez jó áron!


Linkek:
HECO Direkt - AV Magazin.de
"... a Heco Direkt roppant agilis és robbanásszerûen dinamikus módon zenél..."