1. Webáruházunk zavartalanul üzemel. A raktárról elérhető termékeket megrendelés utána akár már következő munkanapra megkaphatja. Várjuk szíves megrendelését!
  2. Vigyázzunk egymásra!
  3. További információkért kérjük kövesse figyelemmel Facebook oldalunkat. Köszönettel, Hifi Station Kft.
Bejelentkezés a bemutatóterembe! Hívj minket: +36 20 589 2979 - 1164 Budapest, Ostorhegy utca 11. -
Onkyo A-9130 SR

Onkyo A-9130 SR

EAN szám 4573211153958
Így is ismerheted: a 9130sr, a9130sr, a-9130, a 9130, a9130, onkyo, sztereó erősítő

144.990 Ft

Készlet információ: HÍVJON!

Szállítási díj:

Utánvéttel:
1 990 Ft

Elõre utalással:
990 Ft


Hivatalos magyarországi képviselet, hivatalos magyarországi jótállással!

Sztereó integrált erősítő Phono bemenettel és aktív Sub kimenettel, bontható elő- végfokkal (ezüst)

Az A-9130 egy robusztus és sokoldalú erősítő, sok csatlakozással és élvezetes hangminőséggel. A zenei hangulat és a forrás eredetiségének érdekében az erősítő meleg, élénk hangzást ad ki. A stabil, nagyáramú teljesítmény pontos és agilis hangot nyújt széles és dimenzióilag reális hangsávon. A WRAT-ot (Wide Range Amplification Technology) kifejezetten az A-9130-nak állították be az Onkyo technikusai. A 10 000 μF-es fő audio kondenzátorok egyedi készítésűek és kimerítő hallgatási tesztek alapján készültek, hogy megszólalásban gazdagságot és dinamizmust valósítsanak meg.

Műszaki adatok:

  • 2 x 60 W (4 Ohm) WRAT erősítő
  • 5 analóg bemenet
  • 1 optikai és 1 coax digitál bemenet
  • Wolfson® WM8718 (192 kHz/24-bit) DAC
  • Frekvencia válasz: 10 Hz - 100 kHz/+ 1 dB,- 3 dB (direkt mód)
  • Hangszóró impedancia: 4–16 Ω
  • Ezüst színben

Finomított teljesítményerősítés

A tiszta és kényelmes hangkép biztosítása érdekében elengedhetetlen, hogy a különböző frekvenciájú hangok egyidejűleg jussanak el a hallgatóhoz. A teljesítményerősítő áramkörök eredetileg olyan topológiát tartalmaznak, amelyek gondosan hangolódnak a fázispontosság, a széles spektrumú jel reprodukció és a természetes átmeneti válaszok miatt. Kézzel kiválasztott audió minőségű alkatrészekkel felszerelve az erősítő hozzájárul az élethű hangminőséghez.

Stabil teljesítmény

A zene dinamikus változása az impedanciát változtathatja, hatalmas terheléseket helyezve ezzel az erősítőre. Ha az ekkor keletkező teljesítményváltozást a transzformátor nem tudja kiszolgálni, akkor a hang megszakad. Az Onkyo WRAT nagy teljesítményű EI transzformátort, 10 000 μF testreszabott audio kondenzátort és alacsony impedanciájú meghajtót alkalmaz. A kevésbé negatív visszacsatolású erősítőáramkörök, amelyek diszkrét tranzisztorokkal rendelkeznek és mélyebb basszust biztosítják a 10 Hz – 100 kHz-es széles frekvenciaválasznak köszönhetően.

A közvetlen mód közelebb hozza a forrást

A közvetlen mód megkerüli a hang és a PM Bass áramköröket. A kifinomult erősítő áramkörökkel kombinálva az A-9030-hoz képest jelentősen csökkentették a jel-útvonalhosszúságokat a még pontosabb és hűségesebb hangzás érdekében. Élvezze az "end-to-end" analóg zene reprodukcióját a lemezjátszóról a hangszórókhoz, és az eredeti felvétel hangulatát bármilyen csatlakoztatott forrással.

Phase Matching Bass Boost

A legtöbb fõsugárzónak van egy gombja, amely az alacsony közepes frekvenciájú hangot növeli. A hagyományos konstrukciók azonban hajlamosak a fáziseltolásra, ami rontja a hangsáv frekvenciáját. Az Onkyo Phase Matching Bass Boost funkciója kiküszöböli a 300 Hz feletti alacsony és közepes tartományú frekvenciasávok közötti váltást. A basszus válasz erősödik anélkül, hogy veszélyeztetné a hangtisztaságot és ez különösen hasznos, ha alacsony hangerővel játszik zenét, ahol a basszust és a magas frekvenciájú hangokat nehezebb hallani.

Új kijelző

Az új kijelzőpanel finom szövegfelbontással rendelkezik, így könnyebb elolvasni az információkat. A kijelző az aktív kiválasztott bemenetet mutatja.

Minőségi bemenetek

A hangsugárzó kábeleket a választott terminál segítségével erősen rögzítik a kiváló minőségű csatlakozókhoz. Nincs mágneses interferencia, csak kiváló kapcsolat.
ONKYO WRAT
Még több dinamika!
Nagyon hatékony ellenütemû erõsítõ a WRAT (Wide Range Amplifier technology) technológia alkalmazásával csökken a jel-zaj viszony és a torzítás, megszünteti az áramköri zajokat és kezeli az impedancia ingadozásokat. A végeredmény még tisztább, részletesebb magashangok, alacsonyabb torzítás és igazi, a mozikra és a magas cinema szabványoknak megfelelõ dinamikus megszólalás!

ONKYO PM BASS
Bass Boost Onkyo módra!
A hagyományos basszusnövelõ technológiák esetén a végeredmény egy túlzott, mélyhangokban erõs végeredmény lesz, mely távol áll a valóságtól. A PM Bass (Phase-Matching) a fáziseltolásokkal, megfelelõ idõzítéssel szinkronizálja a basszos növelést, így végeredményben egy jól definiált mélyhangot kapunk, ami nem nyomja el az énekhangot, magastartományt sem!

192 kHz/24-Bit DAC
Minõségi hangzás!
A nagyfelbontású digitális analóg konverternek köszönhetõen részletesebb, precízebb, tisztább hangzást kapunk, mint a hagyományos 16bit-es feldolgozás esetén!

ONKYO VLSC
Zajmentes üzemelés
Az eredeti VLSC (Vector Linear Shaping Circuitry™, vektorlineárisan formázott áramkör) technológia felhasználásával rendkívül nagy hatásfokkal csökkenti az impulzuszajokat, mely így még tisztább, részletesebb, valósághûbb hangzást eredményzet!