Bejelentkezés a bemutatóterembe! Hívj minket: +36 20 589 2979 - 1164 Budapest, Ostorhegy utca 11. -

Bemutatóterem

Tisztelt Látogató.

Oldalunkat azzal a nem titkolt szándékkal hoztuk létre, hogy segítsünk megismertetni Önöket a házimozi és a sztereó zenehallgatás vezetõ képviselõivel és szolgáltatásaival.

Az általunk választott és képviselt márkák a tiszta és pontos hangzásról, valamint a minõség iránti elkötelezettségükrõl ismertek a világban. Magyarország lakosai mindig is híresek voltak, a muzsika szeretetérõl. Fontos számunkra, hogy õn is megtalálja azt a rendszert, amelynek használata után, borzongással mesél majd a zenehallgatás hangulatról, õszinteségérõl és természetességérõl.

Minden kollégánk a zene szeretetével igyekszik segíteni az Önök választását. Számos hifi márkával dolgoztunk már együtt, így a kínálatunk összeállítása nem a véletlen szülötte.

Fontos számunkra, hogy a kínálatunk olyan alternatívát nyújtson a vásárlóink részére, amely kiemelkedõ ár/érték aránnyal, tudással és egyedi karakterrel kényeztesse, örvendeztesse használóját.

A HECO hangfalak a világ minden táján a minõséget, tradíciót, munkát és a zenei alázatot jelenti. Számtalan, a hangfalak gyártásában ma már mindennaposnak tûnõ fejlesztést alakítottak ki. Olyan referencia modelleket gyártottak, amik a mai napig keresettek a piacon. A Celan széria a legtöbb tesztgyõzelmet érte el a jelenleg futó hangfalak között. Az 1949 óta tartó gyártás és fejlesztés ideje alatt úgy dolgoztak, hogy minél több örömet okozzanak a Heco hangfalak vásárlóinak.

A házimozi elterjedésével és fejlõdésével a legtöbben olyan rendszert keresnek, amely nem csak a térhatású hangzásban mozog kiemelkedõen, hanem a valódi sztereó zenehallgatás világát is elhozza otthonukban. A HECO a sztereó hangfalpárok mellé, elkészíti a házimozi hanghatáshoz szükséges kiegészítõ hangfalakat is.

Nem lehet teljes a rendszer megfelelõ erõsítõ, lejátszó és a rendszerhez tökéletesen illeszkedõ kábelek nélkül. A nagy hagyományokkal bíró német Oehlbach kábelei, tökéletes kiegészítõi a HECO hangfalaknak. Anyagválasztásuk, kreativitásuk és ötletességük, a kábelgyártók egyik etalonjává tették. Teljes választékuk megtekinthetõ kínálatunkban.

Az Onkyo házimozi erõsítõi az egyik legkeresettebbek a hazai és a nemzetközi piacon. Hangjuk és fejlesztéseik méltóvá teszik erre a pozícióra. Az elmúlt évek számos teszt és EISA elismerése, szakmai körökben is megmutatta értékét.

Nálunk lehetõsége van, hogy akár saját rendszer elemeit elhozza, és azokkal hallgassa meg a hangfalalkat, hangfal rendszereket.

Szeretettel várjuk üzletünkbe / bemutatótermünkbe.


Címünk: 1164 Budapest, Ostorhegy utca 11
Telefon: +36 20 589 2979
Email: [email protected]


BEMUTATÓTERMÜNK / SZAKÜZLETÜNK elõzetes bejelentkezéssel látogatható! Hívja a +36 20 589 2979-es telefonszámot a további részletekért, vagy idõpont foglalással kapcsolatosan!